Ez az esemény elmúlt.
Események betöltése

Gyere és tanuld meg az átmenetek készítéséhez szükséges technikákat, és ismerd meg a férfi hajvágáshoz elengedhetetlen barber eszközöket.?✂️

?A szeminárium menete:
A délelőtti elméleti képzésen való részvétel nem előfeltételhez kötött, azonban a délutáni gyakorlati képzésen csak az azt megelőző elméleti oktatáson való részvétellel együtt lehetséges. Az elméleti oktatás díja 10.000 Ft a délutáni részvétellel egybekötött képzés díja 20.000 Ft. A képzési díjat lehetőséged van hétköznaponként a Head Office Hair an Bar szalonban kifizetni, vagy utalással. Mindkét esetben egy összegben való kifizetésre van lehetőség!☝??
A szeminárium során szendvicsebédet biztosítunk a gyakorlati és elméleti oktatás között.?

?Mit hozz magaddal?
A délután oktatáson való részvétel esetén a résztvevőnek kell modellt biztosítani, valamint hozz magaddal hajvágógépet és ahhoz tartozó fejeket, kontú rvágógépet, vizezőt, ollót, rikító ollót, borotvát, fésűt és körkefét!

??Milyen hajú modellre lesz szükséged?
A hajszín nem számít, azonban oldalt minimum 1-2 cm-es, felül pedig minimum 7-8 cm-es hosszú hajú modellt keress. Kérjük a modelledet csak a délutáni gyakorlati képzésre hívd meg. Amennyiben nem tudsz modellt felkérni, van lehetőséged babafejet vásárolni nálunk, 16.000 Ft-os értékben.

Csatlakozz a facebook esemányhez ITT!

Oktató: Ambrus Dávid

Go to Top