“Nagyon jól éreztem magam végig. Mindenki nagyon kedves és aranyos volt hozzám. Örülök az új hajszínemnek, nagyon boldog vagyok. A nap folyamán végig tájékoztattak minden munkafolyamatról, így biztos voltam benne, hogy profi kezekben vagyok.”

Szabó Krisztina

“Mindenki kedves és barátságos volt, nagyon jól éreztem itt magam. Nikolett vendége voltam, az eredeti hajszínemet szerettem volna visszakapni, ami feketére volt festve. Teljes mértékben sikerült neki teljesíteni a kívánságaimat!”

Lovácsi Diána

“Kedves csapat, jó hangulat és profi munka 😀 Minden kérést a legjobb tudásuk szerint teljesítenek. Az alapanyagok kitűnő minőségűek. Imádom az új frizurám! <3”

Ajtai Cintia

“Nagyon örülök, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget és megtapasztalhattam ennek a profi csapatnak a munkáját. A legjobb kezekben voltam, és nem hogy azt kaptam amit szerettem volna, hanem sokkal jobbat. A hajszínemet kivilágosították és egy új színt kaptam. Teljes mértékben meg vagyok elégedve! Kedvesek, ügyesek, segítőkészek, vidámak vagytok! Köszönöm szépen Nektek! Profi szalon :)”

Balogh Judit

“Egy nagyon szép szalonba érkeztem meg, ahol nagyon kedvesen fogadtak. A hajvágást nagyon élveztem, kedves és barátságos volt Kitty, aki a végére igazán belejött a hajvágásba. Összességében jól éreztem magam és várom h legközelebb jöjjek.”

Gergő, modell

“Köszönöm, hogy itt lehettem. Nagyon élveztem a hajvágást, illetve, hogy közben magyarázták, hogy mit csinálnak. Így a végén nem volt teljesen meglepetés, amikor a tükörbe néztem. A diákok kedvesek voltak és örülök, hogy valaki végre megdicsérte a hullámos hajam.”

Eszter, modell

“Nikit már korábban is ismertem, bíztam benne és nem is kellett csalódnom. Soha nem voltam még hajmodell, de jól éreztem magam és a végeredménnyel is nagyon elégedett vagyok. Ricsi és Milán is mindenben segített Nikinek, így nem is ronthatott el semmit. Köszönöm szépen az élményt! :)”

Belényesi Vanda

“Nagyon jól éreztem magam. Ricsi sokat segített a gyakornokoknak abban, hogy mit és hogyan kell vágniuk. Az én gyakornokom azt csinálta amit kértem, egy kis fokozat a hajhossz meghagyásával. Boldogan távoztam. Köszönöm szépen.”

Szálkai Nikolett

“Jól éreztem magam, meg vagyok elégedve a végeredménnyel. Egy szuper oktató tartott tréninget. Kitti nagyon ügyesen dolgozott, meg vagyok vele elégedve.”

Dögei Anett

“Nagyon baráti volt a légkör, mind a tanulók, mind az oktatók részéről. Amennyire egy férfi számára lehetséges egy hajvágáson jól éreznie magát, nekem sikerült. Első férfi vágásához képest Niki szerintem ügyes volt, miután túljutott a kezdeti nehézségein, és a végeredményre sem lehet panasz. Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen start után csak ügyesebb lesz, s abban maradtunk, hogy a későbbiekben még akár hasonlóképp együttműködünk.”

modell

Már régóta szerettem volna megcsináltatni a hajam, így mikor láttam Niki oldalán ezt a felhívást, egy percig se gondolkoztam, hogy a modellje szeretnek lenni látva az eddigi gyönyörű munkait. Szép és igényes környezetbe csöppentem. kedves emberekkel. A munka megkezdése előtt a mesterfodrász külön odament mindenkihez, hogy milyen hajat szeretne és mi állna neki jól. így tényleg úgy erezhettem magam mint egy igazi modell. Az eredménnyel tökéletesen meg vagyok elégedve. Azóta is sok pozitív visszajelzéseket kapok. Köszönöm ezt a lehetőséget Nikinek és a Head Office Akadémiának! Bátran ajánlom mindenkinek!

Mercédesz, 20

„Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással! Kitti egy nagyon kedves leányzó, nem csak a hajamra figyelt, hogy szép és minden tökéletes legyen, hanem arra is, hogy jól érezzem magam az idő alatt. A végeredmény tökéletes lett, és egy régi álmom vált valóra. Imádom az új hajam, köszönöm szépen!”

Fanni, 21

„A keddi napon egy rövid gondolkodás után döntöttem úgy, hogy belevágok a szőkítésbe, és „hajmodellje” leszek Encinek. És milyen jól döntöttem! Mivel életem első hajfestésére készültem, némi izgalommal léptem be a Head Office Akadémiára, ahol már négy másik modell várta hogy megszépüljön. A mesterfodrász külön mindenkitől megkérdezte az elképzelését, aztán röviden elmondta mi állna jól, milyen festéket és színárnyalatot választana hajtípustól függően. Ezután elkezdődött a munka, én pedig egyre türelmetlenebbül vártam a végeredményt. 🙂 A várakozás minden percét megérte, mert nagyon szép lett! A csapat nagyon aranyos és kedves volt, bátran ajánlom Mindenkinek!”

Fruzsi, 23