Már az ókorban is kiemelkedő szerepe volt a fodrászoknak, ők voltak a legfontosabb háziszolgák. A szolgaság ma már – ebben a szerepkörben – szolgálatkészséget jelent. Hiszen a fodrász az, aki ott van mindig a vendégnek. Egy jó fodrász, olyan, mint egy jó bárban a csapos: miatta járunk vissza és lesz törzshelyünk a bár. Ha a szolgálatkészséget a vendég hűséggel hálálja, értelme van folytatnunk!

Tudod miért jó fodrásznak lenni?

És ne csak azokat az előnyöket kezd el sorolni, hogy „teljesítményarányos fizetés, melyet önállóan alakítasz”, vagy hogy „csapatban dolgozhatsz, mégis önálló döntéseket hozhatsz meg a munkarendeddel kapcsolatban”… Ugyanis a fodrász szakma mellett nem csak racionális érveket lehet felsorakoztatni, hanem fontos az érzelmi oldalát is latba venni. Hiszen a fodrászok olyan bizalmi viszonyba tudnak kerülni a vendégükkel, mely össze sem hasonlítható más szakmák vállalkozó-ügyfél kapcsolatához.

Érdemes belevágnod, ha úgy véled jól tudsz kommunikálni emberekkel, ha érdekelnek a frizuratrendek. Ha meglátsz egy hajat és azon gondolkozol, miként lehet elkészíteni vagy felturbózni. Ha úgy gondolod, van érzéked az ollóval bánni és szeretnél egy olyan szakmát kitanulni, amiben biztosított a jövőd és a folyamatos szakmai fejlődésed.

Legyél fodrász, tanulj Nálunk!

Bátran állítjuk, hogy az ország egyik legjobb OKJ-s képzését kínáljuk Neked, mely képzés alatt biztosítunk számodra mindent, hogy elsajátíthasd az összes olyan készséget, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen. Az alap technikák mellett minden egyéb – a „fodrászsághoz” szükséges – tippet és trükköt megtanulhatsz tőlünk, amitől jobb lehetsz Te is és általad az is, amit csinálsz! Fontos kiemelnünk, hogy az oktató csapat nem csak a szakmai részt biztosítja, hanem a jó hangulatról is gondoskodik. Nálunk alapvető, hogy jókedvűen és boldogan dolgozzunk. Hisszük, hogy a vendégnek a szép frizura mellett egy löket pozitív gondolattal és egy nagy adag jó kedvvel kell távoznia szalonunkból. Szeretnénk, hogy ezt a mentalitást is átvedd tőlünk a tanfolyam végén az oklevéllel együtt, hogy tovább bővíthesd a kiváló fodrászok körét.

Sőt, ha a tanfolyam végén a saját házi vizsgánkon is kiemelkedően teljesítesz, garantáltan munkát biztosítunk számodra akár Debrecenben, akár Budapesten.

Továbbá újdonságként szeretnénk figyelmedbe ajánlani, hogy csak nálunk borbélynak is tanulhatsz, mely szakma most éli újra fénykorát. A szakáll-trend és a férfi hajdivat újra igényli azt, hogy legyen egy szakember, aki a férfit „rendbe szedi”, csak úgy lazán, sikkesen. A Head Office alapítója, Mokánszky Milán ezért is nyitotta meg BarberBar-ját, ahova a belépés szigorúan csak a férfiakat illeti meg. Mivel a borbélyokra ismét nagy igény van, képzéseket is indítunk. Légy az elsők között, akiket kitaníthatunk, s akikkel talán később együtt is dolgozhatunk.

Miért Mi?

✅  100% vizsga garancia

Ha a vizsgád nem sikerül, megtérítjük a vizsga díjának 100%-át.

✅  20.000,- Ft-os kupon, amit beiratkozásnál felhasználhat

Egy 20.000 Ft értékű kupont kapsz tőlünk ajándékba, amit beszámítunk a tandíjba, így kedvezményesen tudod elvégezni a képzést.

✅  Valódi tudást adunk magas színvonalon

Speciális oktatási rendszerünknek köszönhetően, a tanfolyam során sikeres fodrász válhat belőled.

✅  Személyre szabott oktatás

Figyelembe vesszük mik az erősségeid és gyengeségeid, így saját igényeid szerinti oktatáson vehetsz részt.

✅  Ajánlasok az eszközökre

Csakis az általunk kipróbált és legjobbnak ítélt eszközöket fogjuk neked ajánlani.

✅ Valódi szalonkörnyezetben tanulhatsz

Megtapasztalhatod, hogy milyen egy profi fodrász szalon hangulata és ebben a környezetben sajátíthatod el a kellő tudást.

✅ Valódi vendégekkel, valódi igényekkel találkozhatsz

A mindennapi életben előforduló problémákkal, igényekkel szembesülhetsz, aminek kezelésében segítségedre leszünk, így a képzés végeztével tapasztaltan távozhatsz tőlünk.

Induló képzések

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kétféleképpen jelentkezhetsz!

Személyesen, a HEAD OFFICE Hair and Bar-ban (Debrecen, Nagy Lajos király tér 5.) a végzettséget igazoló bizonyítvány másolatával, foglalkoztatási-egészségügyi alkalmassági igazolással és 100.000 Ft egyidejű befizetésével, mely összeg a képzési díj 1.havi részlete.

VAGY töltsd ki az alábbi jelentkezési formot és mi minden esetben jelentkezünk a megadott elérhetőségeid valamelyikén!