Bódis Ricsi élménybeszámolója:

“Picit nehézkesen kezdtem a mai napot, mert a korai kelés és az elmúlt napok hosszú utazásai megviseltek. Amit észrevettem a jelenlévők szemében, hogy a szakmai elhivatottságuk az maximális. Nagyon tetszik az, ahogy Milán kezeli a szalonban való alázatot. Igen ritka és nagyon pozitív számomra. Jó látni, hogy enniyen érdeklődve és maximálisan a szakmára fókuszálva kíváncsiak a munkára. Minden úgy zajlik itt, ahogy annak lennie kell: megvan az emberi tisztelet, megvan a szakmai alázat, stb. Sok ügyes tehetséges fiatallal találkoztam ma, szívesen jövök ide máskor is. Megmondom őszintén, nagyon jól éreztem magam. Köszi Milán :)”

Rózsa Erzsike élménybeszámolója:

“Kellemes volt az utazás, időben érkeztünk. Egy kellemes szép szalon fogadott minket, ahol maximálisan odafigyelnek minden apróságra, a dekorációtól kezdve, a tisztaságra és a rendre. Nagyon jól éreztem magam, nagyon aranyosak, ügyesek a kollégák. Jól tudtunk együtt dolgozni, nyitottak minden újra és lelkesek. Türelmesen végigcsinálták az egész napot. Isteni volt az ebéd és a “főnök úr”, a legtökéletesebb az egész földkerekségen. Az egy édes cukifalat, udvarias, előzékeny fiatalember. Nagyon sok munkát és sikert kívánok neki és az egész csapatnak is! Gazdag Jézuskat! :D”

Zsekov Kati élménybeszámolója:

„Nagyon jól érzetem magam a mai nap folyamán. Ügyesek a fodrászok és a tanulók is! Mindenki nagyon kedves és aranyos volt családias légkörben telt a nap! Jó érzés volt látni a modellek/ vendégek arcán az elégedettséget! Ebbe az üzletbe mindig szívesen érkezem mert gördülékenyen tudunk együtt működni!”

 

Szofrán Zsolt élménybeszámolója:

„A Head Office Akadémia tanulói kimagaslóan nyitottak az új információkra, technikákra, újdonságokra.. Ez azt bizonyítja, hogy a mindennapi oktatások során nem csak a biztos szakmai alapokat kapjak meg az Akadémián tanulok, hanem a szakma szeretét, az elengedhetetlen nyitottságot a folyamatos fejlődésre is. Barátságos, technikailag felkészült akadémia, ahol nemzetközi szintű szakmai képzés biztosított! Én minden jövendőbeli tanulónak azt üzenem, hogy minden percet használjon ki, és amennyi időt csak lehet töltsön modellezéssel, és a folyamatos gyakorlással! Meghozza gyümölcsét, garantálom!”