“Ezt a szakmát szeretni kell csak akkor érdemes belevágni! A Head Office-ban profi szakemberektől tanulhatsz, viszont nem hanyagolhatod el a szakma elméleti részét sem. A fodrászat mellett megtanulhatod a kommunikációt, ami az egyik alappillére a fodrászatnak. Minden kezdet nehéz, de ha 100%-ban odateszed magad, elsajátíthatod a tudást, ami által te is profi fodrász lehetsz. Egy komoly szakmáról beszélünk, ha úgy érzed, hogy komolyan tudod venni és szeretni fogod, akkor már nincs más hátra, gyere és tanulj a Head Office Akadémián.”

Jani, 22

“Nagyon szuper és profi fodrász csapattal dolgozhatok együtt, luxus környezetben. Nagyon sokat fejlődtem a szakmában, rengeteget tanultam, talpraesettebb lettem, és kommunikatívabb is. Szemináriumokat tartottak nekünk minden hónapban, ami megfizethetetlen. Olyan szakmai tudást adtak át itt nekünk a Schwarzkopf Ask Academy oktató fodrászai, ami felbecsülhetetlen értékű. Köszönhetem mindezt a fodrász csapatnak, akik nagyon segítőkészek mindenben!”

Niki, 21

“Nagyon jó csapattal vagyok körbevéve segítőkészek, profik, szeretni valók, az embert mindig meg tudják nevetettni. Egy professzionális szalonban tanulok, ahol kiváló termékekkel dolgoznak/dolgozunk. Az oktatás nagyon jó, minden nap van valami új, amit tanulunk. Nagyon sokat fejlődtem és ezt mind nekik köszönhetem.Minden hónapban kapunk meg plusz oktatást a Schwarzkopf Academy oktatóitól ami szintén barátságosan telik, itt is nagyon sok új technikát szerzünk. A Head Office Akadémiát bátran ajánlom mindenkinek, profi oktatókkal és szuper környezettel vár titeket!”

Kitty, 21

“A Head Office nem kínál senkinek sem könnyű utat a fodrásszá válásig, viszont biztos utat azt igen. Meg kell próbálnod minden egyes nap a legjobb formádat hozni, mert muszáj megütni azt a szintet ami méltó egy professzionális fodrásszalonhoz. Ha lazsálsz, vállalnod kell a következményeket. Sokszor érezheti úgy az ember, hogy feleslegesen kritizálják a munkáját, hogy felesleges kétszer egymás után megcsinálnia ugyanazt a frizurát egy apró hiba miatt, mégis egy idő után rájössz, hogy ez mind a te javadat szolgálja mert ebből tanulsz, így gyakorolhatsz minél többet és nem arról van szó, hogy büntetnek vagy ki akarnak veled szúrni. A Head Office képzését CSAK olyannak ajánlom aki professzionális szinten meg akarja tanulni a szakma fortélyait és legfőképpen olyannak, aki elkötelezett és szereti amit csinál.”

Geri, 22

“Nagyon sokáig gondolkodtam, hogy hol is kezdjek el fodrásznak tanulni. Egy ismerősöm által találtam rá a Head Office fodrászüzletre. Amikor először beléptem a szalonba, egyből családias légkör fogadott. A beiratkozás zökkenőmentes volt, s e-mellett gyors és egyszerű. A gyakorlati idő alatt nagyon sok segítséget kaptunk az ott dolgozó fodrászoktól. Heti egy alkalommal babafejezést tanultuk az egyik oktató segítségével. Ezen kívül, minden héten hívtunk modelleket, a különböző munkafolyamatok elsajátítása érdekében. Havonta egyszer Budapestről érkeztek neves oktatók, s egy teljes napon keresztül tartottak különböző tréningeket számunkra. Magas szintű oktatásban van részünk, egy jó csapat tagjai lehetünk, s mindemellett beleláthatunk egy szalon működésébe.”

Enci, 23

“Szerintem a legjobb hely a Head Office. Nem sok időt tudok bent lenni, de az alatt a kis idő alatt is annyi élménnyel és új ismeretekkel gazdagodok, amelyeket máshol nem szerezhetnék meg! Nagyon tetszik, hogy a szalon mindig halad a korral, mind küllemben, mind szakmailag. Ahogy látom a tanulók/gyakornokok a legjobb kezekből kapják a tudást, köszönhetően a sok tréningnek és továbbképzesnek, valamint az oktatóknak. Nagyon tetszik, hogy a tanulók be vannak vonva a vendégekkel való munkákba. Ez az, ami szerintem nagyon sokat jelent, hogy közvetlen kapcsolatban vannak az emberekkel es nem csak a babafej mellett állnak nap, mint nap.”

Andy, 22