Miután befejeztem a tanulmányaimat máris fodrászként kezdtem tevékenykedni. Mostanra 10 éves nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkezem: Schwarzkopf Professional nemzetközi színpadán léptem fel Ausztriában, Csehországban, Horvátországban, valamint Magyarországon is. Jelenleg Debrecen egyik legsikeresebb fodrászüzletét vezetem. Még 2010-ben indítottam saját vállalkozásomat, ami mára a Schwarkopf Professional márkának az ország egyik legnagyobb partnere lett. Sőt, nem rég megnyitottam Debrecen első Barbershop-ját is.

Szakmai pályafutásomat Nyíregyházán kezdtem, majd onnan az ország másik felére, a Balatonhoz mentem dolgozni. Innen szinte egyenes út volt külföld. Angliában, a „Hair Ideas” magazin rangsorolása szerinti legjobb, 5 csillagos szalonban dolgoztam.

Onnan hazatérve Debrecenben kezdtem vágni a hajakat, majd rövid idő elteltével a Schwarzkopf Professional bemutató fodrásza lettem, s mind itthon, mind külföldön tartok azóta is bemutatókat, oktatásokat, szemináriumokat. Többször volt szerencsém együtt dolgozni olyan szupersztárokkal, mint Tyler Johnston (Victoria Beckham, David Beckham, Cindy Crawford), Lesley Jennison (Madonna, Kate Moss) és megannyi híresség szuperfodrászával és rendszeres vendég vagyok a London-i Vidal Sassoon akadémián is.

Ma már saját rendezvényeket, valamint fotózásokat, filmforgatásokat is szervezek a nagyszerű csapattal, akik körülvesznek. Nekik, s az ő tapasztalatuknak, valamint az eddigi életutamnak köszönhetően képben vagyunk a legújabb trendekkel, technikákkal, termékekkel.

A külföldön tanult rendszert és lendületet, valamint a vendégekre való pontos és kedves odafigyelést a jelenlegi üzletstruktúránkban is hasznosítani tudtam.

Szerencsésnek érzem magam, mert pozitív és megbecsült csapat vesz körül, akikkel színvonalas és profi munkáink születnek.